kereső
   
 

Kuponok Csak egy napig élő akciók, Kuponok

A kuponok.lapozz.hu oldal Csak egy napig élő akciók kategóriájában 10 oldal található.
Csak 24 óráig elérhető kedvezményes vásárlásokat kínáló lapok.

Étterem, vacsora kupon. Szépségszalon, fodrászat kedvezmény. Utazás, nyaralás kupon. Program, koncert, buli, szórakozás kedvezmény. Strand, fürdő, élményfürdő kupon. Próbálj ki új dolgokat!
www.alkupon.hu/mai-akcionk
Gyűjteménybe került: '13.02.12, ellenőrzés: '14.10.27.
 
A csak1nap.hu egy webáruház, amely minden nap kizárólag egy terméket kínál megvételre, csak 24 órán keresztül, kedvezménnyel. Ha nem szeretne lemaradni egyetlen akcióról sem, iratkozzon föl hírlevelünkre!
www.csak1nap.hu
Gyűjteménybe került: '11.08.05, ellenőrzés: '14.09.25.
 
Utazás, szállás akciók, last minute utak
www.maiutazas.hu
Gyűjteménybe került: '13.02.12, ellenőrzés: '14.10.27.
 
A Napideal a legegyszerűbb módja annak, hogy felfedezd a városod legtrendibb helyeit, eseményeit. Éttermeket, szórakozóhelyeket, művészeti rendezvényeket, szabadidős programokat ajánl. A Napideal nem csak egy egyszerű közösségi vásárlói oldal, hanem egy életstílus. Lehetőséget ad, hogy új élményekkel gazdagítsd mindennapjaidat és ezt akár barátaiddal is megoszd. A Napideal folyamatosan új ajánlatokat kínál, amelyek akkor lépnek életbe, ha elegendően megvásárolták az ajánlatot. Egyszerűen megveheted az ajánlatot, ami megtetszett. Csak kattints a „Megveszem” gombra és a fizetés után megkapod az ajánlat kódot e-mailen, és SMS-ben. Még nagyobb kedvezményeket kaphatsz, ha a barátaiddal is megosztod az ajánlatot. Az oldalra általad meghívott ismerősök első vásárlása után automatikusan 1000 Ft-ot írunk jóvá a Napideal számládon, amit egy későbbi vásárlásnál felhasználhatsz.
www.napideal.hu
Gyűjteménybe került: '11.08.04, ellenőrzés: '14.10.29.
Torkostipp oldal aktuális napi ajánlatát tekintheted meg.
torkostipp.hu/index.php
Gyűjteménybe került: '13.02.12, ellenőrzés: '14.10.27.
 
A csak1utazas.hu egy webáruház, amely minden nap kizárólag egy terméket kínál megvételre, csak 24 órán keresztül, kedvezménnyel. Ha nem szeretne lemaradni egyetlen akcióról sem, iratkozzon föl hírlevelünkre!
www.csak1utazas.hu
Gyűjteménybe került: '11.08.05, ellenőrzés: '14.09.25.
 
A csak1media.hu egy webáruház, amely minden nap kizárólag egy terméket kínál megvételre, csak 24 órán keresztül, kedvezménnyel.
www.csak1media.hu
Gyűjteménybe került: '11.08.05, ellenőrzés: '14.09.25.
 
A csak1parfum.hu egy webáruház, amely minden nap kizárólag egy terméket kínál megvételre, csak 24 órán keresztül, kedvezménnyel.
www.csak1parfum.hu
Gyűjteménybe került: '11.08.05, ellenőrzés: '14.09.25.
 
A Csak1márka.hu honlap olyan webshop, amely abban különbözik más webshopoktól, hogy naponta egy márka termékeit kínálja eladásra. A honlap a naponta eladásra kínált termékek bemutatására a termékekre vonatkozó információk, készletadatok rögzítésére, a szállítási és pénzügyi tranzakciók követésére szolgál.
www.csak1marka.hu
Gyűjteménybe került: '11.08.05, ellenőrzés: '14.09.25.
 
A termék vagy szolgáltatás kiválasztása a főoldalon a „Mai akció! ” valamelyikének teljes felületére való kattintással történik meg. Ezután a termék- vagy szolgáltatás új ablakban jelenik meg részletes leírással és digitális fotókkal, feltüntetve a termék vagy szolgáltatás eredeti árát, a készleten rendelkezésre álló mennyiségét, a kedvezmény %-ban kifejezett mértékét és az akciós árát. A termék vagy szolgáltatás akciós ára tartalmazza a mindenkori hatályos általános forgalmi adót, valamint a termék postázási díját, illetve szolgáltatás esetében az arra jogosító okirat kézbesítési díját. Egyszerre maximálisan csak 1 darabot vásárolhat a termékből vagy szolgáltatásból! A vásárlást a KÉREM gombbal folytathatja. Ezt követően új ablakban megjelennek ismét a termék vagy szolgáltatás digitális fotói, eredeti ára, rendelkezésre álló készletmennyisége, %-ban kifejezett kedvezmény mértéke és akciós ára, valamint a Megrendelő lapja.
www.napisansz.hu
Gyűjteménybe került: '11.08.06, ellenőrzés: '14.09.27.


info Ajándék kuponok info Ajánlatok gyűjtő oldalai info Cikkek a közösségi vásárlásról info Csak egy napig élő akciók
info Családi kupon info Élmény kupon info Étel-Ital kuponok info Külföldi kuponoldalak
info Kuponoldalak info Kuponoldalak a facebookon info Oktatás, tanfolyam kuponok info Sport, fitness kuponok
info Szállások, utak kedvezményesen info Szépség kupon info Szolgáltatás kupon info Tematikus kuponoldalak

Vissza a/az Kuponok oldalra


Lapozz.hu címoldal | Szöveges hirdetés | Médiaajánlat | Üzenet a szerkesztőségnek


Helyezd el a lapozz.hu logóját oldaladon, kattints a logóra a kódért!Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.

Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.