kereső
   
 

Kuponok Csak egy napig élő akciók, Kuponok

A kuponok.lapozz.hu oldal Csak egy napig élő akciók kategóriájában 10 oldal található.
Csak 24 óráig elérhető kedvezményes vásárlásokat kínáló lapok.

 
A csak1nap.hu egy webáruház, amely minden nap kizárólag egy terméket kínál megvételre, csak 24 órán keresztül, kedvezménnyel. Ha nem szeretne lemaradni egyetlen akcióról sem, iratkozzon föl hírlevelünkre!
www.csak1nap.hu
Gyűjteménybe került: '11.08.05, ellenőrzés: '15.03.15.
 
Utazás, szállás akciók, last minute utak
www.maiutazas.hu
Gyűjteménybe került: '13.02.12, ellenőrzés: '14.10.27.
Étterem, vacsora kupon. Szépségszalon, fodrászat kedvezmény. Utazás, nyaralás kupon. Program, koncert, buli, szórakozás kedvezmény. Strand, fürdő, élményfürdő kupon. Próbálj ki új dolgokat!
www.alkupon.hu/mai-akcionk
Gyűjteménybe került: '13.02.12, ellenőrzés: '14.10.27.
 
A Napideal a legegyszerűbb módja annak, hogy felfedezd a városod legtrendibb helyeit, eseményeit. Éttermeket, szórakozóhelyeket, művészeti rendezvényeket, szabadidős programokat ajánl. A Napideal nem csak egy egyszerű közösségi vásárlói oldal, hanem egy életstílus. Lehetőséget ad, hogy új élményekkel gazdagítsd mindennapjaidat és ezt akár barátaiddal is megoszd. A Napideal folyamatosan új ajánlatokat kínál, amelyek akkor lépnek életbe, ha elegendően megvásárolták az ajánlatot. Egyszerűen megveheted az ajánlatot, ami megtetszett. Csak kattints a „Megveszem” gombra és a fizetés után megkapod az ajánlat kódot e-mailen, és SMS-ben. Még nagyobb kedvezményeket kaphatsz, ha a barátaiddal is megosztod az ajánlatot. Az oldalra általad meghívott ismerősök első vásárlása után automatikusan 1000 Ft-ot írunk jóvá a Napideal számládon, amit egy későbbi vásárlásnál felhasználhatsz.
www.napideal.hu
Gyűjteménybe került: '11.08.04, ellenőrzés: '14.10.29.
Torkostipp oldal aktuális napi ajánlatát tekintheted meg.
torkostipp.hu/index.php
Gyűjteménybe került: '13.02.12, ellenőrzés: '14.10.27.
 
A csak1utazas.hu egy webáruház, amely minden nap kizárólag egy terméket kínál megvételre, csak 24 órán keresztül, kedvezménnyel. Ha nem szeretne lemaradni egyetlen akcióról sem, iratkozzon föl hírlevelünkre!
www.csak1utazas.hu
Gyűjteménybe került: '11.08.05, ellenőrzés: '15.03.15.
 
A csak1media.hu egy webáruház, amely minden nap kizárólag egy terméket kínál megvételre, csak 24 órán keresztül, kedvezménnyel.
www.csak1media.hu
Gyűjteménybe került: '11.08.05, ellenőrzés: '15.03.15.
 
A csak1parfum.hu egy webáruház, amely minden nap kizárólag egy terméket kínál megvételre, csak 24 órán keresztül, kedvezménnyel.
www.csak1parfum.hu
Gyűjteménybe került: '11.08.05, ellenőrzés: '15.03.15.
 
A Csak1márka.hu honlap olyan webshop, amely abban különbözik más webshopoktól, hogy naponta egy márka termékeit kínálja eladásra. A honlap a naponta eladásra kínált termékek bemutatására a termékekre vonatkozó információk, készletadatok rögzítésére, a szállítási és pénzügyi tranzakciók követésére szolgál.
www.csak1marka.hu
Gyűjteménybe került: '11.08.05, ellenőrzés: '15.03.15.
 
A termék vagy szolgáltatás kiválasztása a főoldalon a „Mai akció! ” valamelyikének teljes felületére való kattintással történik meg. Ezután a termék- vagy szolgáltatás új ablakban jelenik meg részletes leírással és digitális fotókkal, feltüntetve a termék vagy szolgáltatás eredeti árát, a készleten rendelkezésre álló mennyiségét, a kedvezmény %-ban kifejezett mértékét és az akciós árát. A termék vagy szolgáltatás akciós ára tartalmazza a mindenkori hatályos általános forgalmi adót, valamint a termék postázási díját, illetve szolgáltatás esetében az arra jogosító okirat kézbesítési díját. Egyszerre maximálisan csak 1 darabot vásárolhat a termékből vagy szolgáltatásból! A vásárlást a KÉREM gombbal folytathatja. Ezt követően új ablakban megjelennek ismét a termék vagy szolgáltatás digitális fotói, eredeti ára, rendelkezésre álló készletmennyisége, %-ban kifejezett kedvezmény mértéke és akciós ára, valamint a Megrendelő lapja.
www.napisansz.hu
Gyűjteménybe került: '11.08.06, ellenőrzés: '15.03.18.


info Ajándék kuponok info Ajánlatok gyűjtő oldalai info Cikkek a közösségi vásárlásról info Csak egy napig élő akciók
info Családi kupon info Élmény kupon info Étel-Ital kuponok info Külföldi kuponoldalak
info Kuponoldalak info Kuponoldalak a facebookon info Oktatás, tanfolyam kuponok info Sport, fitness kuponok
info Szállások, utak kedvezményesen info Szépség kupon info Szolgáltatás kupon info Tematikus kuponoldalak

Vissza a/az Kuponok oldalra


Lapozz.hu címoldal | Szöveges hirdetés | Médiaajánlat | Üzenet a szerkesztőségnek


Helyezd el a lapozz.hu logóját oldaladon, kattints a logóra a kódért!Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.

Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.